Mommyishome Yani uyanık olduğu sürece ve kucakta olmadığı sürece ııııı yapıyo bebem. 4.5 aylık. Atağımız geçti dedim ben ama acaba geç mi başladı olabilyio mu öyle bişey? 40. Haftada doğduk aslında bitmiş olması lazım yani. Karşısına oturup eğlemeye çalışıyorum ama nafile yani ben yokmuşum gibi ııı lamaya devam ediyo iki gülümseyip 😂
irem006 Bizimki de 3 ay 13 günlük ve böyle gerçekten sürekli sürekli ilgi istiyo, ya devamli gözünün icine bakarak konusmamiz lazim ya da kucakta olacak yeni basladi bizde de bu durum atağa bağlıyorum insallah kalici olmaz 😁
Mommyishome irem006 yani sabah kalkıyoruz gece uyuyana kadar ıııı yapıyo. Konuşmak da fayda etmiyo bizim çoğu zaman illa kucak. Hatta kucağa gelince de ayağ kalkıp gezmezsek çığlık atmaya başlıyo çeşitli tonlarda. Kalkana kadar.
Mommyishome Aci yani bi derdi yok dimi. Bi derdi var gibi de değil. Çünkü oynatınca gayet keyifli. Derdi olan bebe hiç oynamaz. Hele gezmeye çıksak çıtı çıkmıyo. Bazen eşimle bizi gıcık etmek için yaptığını düşüyoruz yani öyle bi hal 😂😂😂