ufuk0505 Kızlar yokmu şöyle şunu yapın etkili kilo verirsiniz diyeceğiniz öneriler??? Bebeğim 4 aylık tamam tığ gibi olamam tabiki ama biraz kilo vermek istiyorum bi el atın 🤣🤣
sevimlienerji ufuk0505 benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere 80 kiloyla doğuma gittim şuan 60 kıloyum hedefim 55😊siz kaç kilosunuz
Pembisgunes Bence bünye meselesi ben kendimi bildim bileli zayıfım ve kilo alamıyorum.Doğumdan sonra hemen verdim emzirirken gönül isterdiki vermiyim 😅
damlahira Pembisgunes Bende doğumdan önce zayiftim hamileyken çok fazla almadım aldığımi ne güzel vermiştim doğum sonrası ama annem biryandan kaynanam bir yandan ye sütün olsun diye diye cahillikten tatlıları yedim yedim aldım 😦😦 ikinci çocukta böyle cahillikler yapmam 😂😂😂
Gamzeekra Yemeye vakit bulamadığım için ginden güne zayıflıyorum heleki suan emekleme zamanında asla yernde durmuyo sürekli koşuşturmaca halindeyiz sizde bikaç ay verirsiniz üzülmeyin😂
ufuk0505 Gamzeekra gerçekten aynaya baktığımda ıy bune diyorım aslında pek kilomda yok belim kalınlaştı biraz göbek var ama acayip batıyor gözüme :((
Gamzeekra ufuk0505 öylee düşünmeyinn siz resmen o bedeninizle bi mucize getirdiniz bu dünyaya anne olmak gerçekten en zor ama en mükemmel şey hayatta. Resmen aylardır vücudunuzda bi can tasıdınız. Bırakın kilonuzda bikaç ay sorna gitsin siz anneliğin tadını çıkarınnn ❤️
ufuk0505 omerrmoms 69 ilw hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Görünürde bişey yoktu ama anlamadım tartıda neden öyle çıktığımı. Şimdide 75im ama dahada gitsin istiyorum