Bhryeyldz Zehaymes rekor bende oğlum 18 aylık daha yeni oldum aşırı stres yapıyordum olmuyorum diye hapla korunuyorum emziriyorum doktor normal demişti şükür sonunda oldum
Mrvebrar Kızlar ben kırkım cıktıktan 20 gun sonra adet oldum ama sımdı bır hafta gectı olmadım test yaptım hamıle degılım basına gelen varmı gecıkme
Rojgl Zehaymes 40 im bitikten bir hafta sonra 55 günlüktü bebegim ve her ay düzenli oldum çok sancili geciyordu dogumdan once halende sancılı geçer .1 yasinda oglum😊🙈
Busesrmz Zehaymes bende oğlum 1.5 aylıkken olmuştum ilk dahada olmamıştım dün oldum 5 aylık şuan oğlum🤭 karnım çoook ağrıyor sanki birikmiş birikmiş ağrı birden vurmuş gibi
Aslancikk Zehaymes normal doğum yaptım ben kırk gün boyunca kanamam oldu elli beşinci gününde de normal adet oldum ben..bebeg su anda dokuz on günlük
Duruparmak Zehaymes Zehaymes bende hala olmadım kızım 5 aylık bu arada doktoruma sordum kızlar emzirme tamamen sonlandıktan 4 aya kadar regl olunmazsa muayneye gel dedi bana. İnsan kendini çok şiş ve gergin hissediyor malesef