Cagla_fr Merhaba arkadaşlar , oglum 2 aylık her aksam aynı saatte sancılanıp ağlıyor. Bugün kimyon çayı yapıp vermeye karar verdim. Daha önce bebegine veren varmı içine bal veya şeker atanlar var bilemedim. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim 😊
Elifdgrc Cagla_fr sade kimyon verdim.Bal çok zararlı 1 yaşından önce verilmemeli diye biliyorum doktorumuz şekeri de önermemişti
esmerayes Cagla_fr bal kesinlikle atmayin alerjik bebekler icin cok tehlikeri cay kasiginin ucuyla seker atabilirsiniz
-PembePanterMom Cagla_fr bence sade versen daha iyi olur çünkü daha çok küçük 🙏 bal ve şeker onun için zararlı olur 🙏
Sarikuzumalp Cagla_fr bu tür şeylerin yekten verilmesi çok sakıncalı canım yine tabiki en iyi sen bilirsin. Şeker bal vs asla koyma. Zaten bal 1 yaş sonrası… Hele şeker yazık edersin bebeğine. Bunun yerine gaz damlası versen olmazmı veya sıcak bir duş ve masaj?
Miranmt Cagla_fr canım şeker olmadan fayda etmiyor benim bebeğim de bildğin kolik ama kimyonla şeker kesinlikle faydalı. Şekersiz fayda etmiyor bilgin olsun 15 günüm öyle boşa gitti
0110-ftm Cagla_fr doktor bana cok kizmisti bebek o ne cayi su bile vermeyin diyoruz diye.Icecekse anne icsin sutunden gecer demisti.Bebege dogrudan sakin vermeyin bence.Siz rezene kimyon cayi falan tuketin derim
612525 Cagla_fr ben yapıyorum. Bir çay kaşığı kimyon ve bir çay kaşığı şekerle. Yoksa içmiyor kötü geliyor tadı. Ama her gün vermiyorum tabi. Bir gün gaz damlasını kullanıyorum.
aliMommy Cagla_fr bencr o kimyon cayini siz icin sutunuzle ona gecicektir zaten ben rezene çayı cok icerdim banada oglumada çok iyi gelirdi kesinlikle tavsiye ederim
612525 Cagla_fr evet çok rahat gaz çıkarıyor ve uyuyor. Ben bu etkilerini gördüm yani inşallah sizde de aynı sonuçlar olur. 😍🙏🏻