BirAnneBirBebekkkKk Kızlar size bir sorum olacak akşam akşam aklıma geldi 5 lt yagi kaç ay kullanıyorsunuz kaynanam bana diyorki yagi çok kullaniyorsun oğlum o yüzden kilo alıyor sizce siz 5ltlik yagi ne kadar süre kullaniyorsunuz
Birhemsireanne__ BirAnneBirBebekkkKk ilk defa böyle bir soruyla karsılastım yagla ne alaka ya konusacak bi o mu kalmıs kaynananında 🤷🏻♀️ hiç hesaplamadm ya ama heralde 2 ay falan yetiyordur zTen evde sürekli yemek yapamıyorum
neon12 BirAnneBirBebekkkKk hahaha kaynanaya bak evdekı yağ’ada karısır olmus😂allah kolaylık versin sanaz
BirAnneBirBebekkkKk Birhemsireanne__ eşimin kilo aldığı konusu açıldığında sen çok yağ kullaniyorsun 2 yemek kaşığı koysan yeter diyor bilmiş
Ozlemefe38 BirAnneBirBebekkkKk her ay bi tane 5 kiloluk alinir tam yeter bize 4 kişiyiz bide bebek var
twinsmomYY BirAnneBirBebekkkKk kaynanan bahane ariyor bence seni kotilucek ya efes alsan sen nefes aliyon der 😀
twinsmomYY BirAnneBirBebekkkKk sende ona desene ayy anne bende diyorum dikkat et diye ama demekki yemeklerimi begeniyor 😆