Mucizem_0809 Oğlum 19 aylık 38 derece ye çıktı ateşi üstünü çıkardım duş aldırdım ateş düşürücü verdim yarım saat oldu ama bişe değişmedi henüz başka napmak lazım fitil atmak için bekliyorum ama o sürede boş boş beklemim yoksa doktora gidicem 😔😱
Mom9 Mucizem_0809 1saat bekleyin şuan fitil atacak kadar yüksek değil ateşi. Fazla temas etmeyin ev ideal sıcaklıktaysa bezle dursun
Dd1619 Mucizem_0809 en kısa zamanda doktora gidin enfeksiyon olmuştur diş Ateşi 37.5 i geçmez.Biz de yaşadık aynı şeyi 1:30 ay önce biz hep diş dediler yolladılar ama hiç düşmedi 39.8 e kadar çıktı ateşi antibiyotik kullandık 3 günde anca düştü ateşi
Selim16 Mucizem_0809 alnına bileklerine ıslak havlu çok.işe yarıyor bir de biraz soyun atletle falan kalsın geçen gece bizimki de 38.3 ateşlendi öyle yaptık calpol falan verdim düştü.cok geçmiş olsun
Mucizem_0809 Mom9 ince pijamayla duruyo uyudu şimdi ama artık psikolojik olarak korkuyorum koronasından havalesinden
Mom9 Mucizem_0809 aşı ateşinden havale geçirmez merak etmeyin sadece kontrol edin sık sık 39olursa ki sanmıyorum fitil atarsınız
Mucizem_0809 Nilbebek12 diğer dişleri çıkarken hiç ateşlenmedi ama bilmiyorum üst dişlerden biri geliyo gibi
Mucizem_0809 Selim16 koydurmuyo kıyamet koparıyo ateş vsr ama halsiz değil şükür hala sağa sola koşturma peşinde 10 dk uyudu sözde kalktı gene calpol verdim de ne bilim içim rahat etmiyo