Anneciikk Bebeğim bir yaşında nasıl oldu bilmiyorum ama çok kötüyümmm .. benim gibi olan var mı ben nasıl doğurucam bidaha bilmiyorum.. ilk doğumum felaketi 😭😭 çok korkuyorum.. İstanbul Anadolu yakasında çok çok iyi kesinlikle önerebileceğiniz doktor var mı
Mom9 Anneciikk central hospital levent konur. Çok iyi, konuşkan, bilgili ve tecrübeli bi doktor 🙏 sağlıkla gelsin. Her doğum, her bebeğin hikayesi farklıdır buna emin olabilirsiniz. Sağlıkla gelsin bebişiniz :)
neon12 Anneciikk cocuk dogana kdr ztn 2 yasında oluyo dıger cocuk sıkma canını kuzum🥰ne güzel allah nasıp etti sana bi bebiş daha
Fatosveaselbebek Anneciikk korkmayın her doğum kötü geçecek diye bisey yok benim de ilk doğum çok kötüydü 13 saat kesintisiz şunu sancı ve kızımın kalp atışı yavaşlamasıyla illaki normale diretme doktorun 7 cm açıklıkta doğuma alındım iki kere diktiled beni normal doğumdu snr 7 aylıktı kızım hamile kaldım çok şükür oğlum sezeryan oldu kokum gibiydi tek sorun kansizlikgimdi kan taktılar hop ayağa kalktım kendi doktorumu tavsiye edeyim size şeker gibi bi kadın pendik medipol canan acar hanım orda bi doktor daha var ayy unuttum adini ama kapalı bi doktor o da çok iyiymiş
Mlkslm Anneciikk Yaklaşık 2.5 ay önce normal doğum yaptım ve kesinlikle Ümraniye Eva Klinik Şükran Akalın..
Anneciikk neon12 normaldi suni sancılı dikişli okunamamış ebe üstüme çıkmıştı felan çocuk doğdu kanamam durmamıştı ameliyata alıcaklardı az daha son anda durdurdular çok kotuyfu 😢
Anneciikk Fatosveaselbebek ay bana da çok yakın teşekkür edermmm ben bi araştırayım giderim büyük ihtimalle 🥰
Gamzeburkan Anneciikk Evet doğum çok zor ama demekki hakkınızda hayırlısı buymuş bence üzülmeyin belki bu kez çok kolay olacak hayırla gelsin inşallah ❤️
Fatosveaselbebek Anneciikk gidin tavsiye ederim doğum fiyatları arttı ama maalesef bu virüs olayını herkes fırsat bilip zam yaptı beş kere de doğum yapsan devlette de seni maffeditorlar burda da okuyoruz benim kızımı devlet değil yari devletde yaptım orası bile berbatti ama hastane çok güzel doktorum çok iyi doğumum süperdi ucuncuyu de insalalh canan hanımda yapicam
Balbocegi Anneciikk İstanbul Anadolu yakasına çok yakın bir yer de Gebze Dr Ergün Bilgiç şiddetle tavsiye ederim. Kendi muayenehanesi var.
02022020 Anneciikk ağlama cnm çokda güzel olmuş 2 arkadaş birlikte büyüyecekler biraz bakımları zorlar seni ama misss büyütüp keyfine bakarsın
Mom19 Anneciikk Ben Tuba tarhanla Pendik bölge hastanesinde doğum yaptım 3. Sezaryeni erken doğum oldu.Suan adatipa geçti o yüzden bende oradayım Eğer bebeğim erken gelmezse Şubat’ta doğum olucak.Yakin zamanda orada doğum yapanlar ebelerden ve hasta bakicilardan memnun kaldıklarını söylüyorlar.Sadece yemekleri güzel değilmiş .Oda sıkıntı değil .😍☺️Üstelik doktor Allah’tan bı sıkıntı çıkmadığı sürece doğuma acilde olsa geliyor.