Linamommg Sütü gelmeyen anneler hangı mamayı kullanıyosunuz yenıdogan bebısınıze bana yardımcı olurmusunuz lutfen
Linamommg KahramanAnne bende kullandım dogdugundan berı dun humana kullandım humanaya gecım dedım cocuk yer yedıgınde kustu gerımı donsem acaba hıpe yoksa bu alısma surecımı cok kafam karıstı
KahramanAnne Linamommg hiç bir fikrim yok her mama her bebeğe yaramıyor maalesef . Hipp bizde hiç sıkıntı yaratmadı 90 TL olmuş küçük kutusu ama yapacak birşey yok maalesef 😔
Linamommg canimoglum_2020 24 gunluk canım napayım sence hangı mamayı alayım tekrak hıpemı donsem hıpde cok mama ıcıyodu doymuyodu ama memnunduk sıkıntı yoktu
Linamommg canimoglum_2020 bebelag besleyıcımı canım ucuz dıye duymustum ıcerıgınde sankı besleyıcı ocerık yok dıyordu cevrem bılemedım gaz ıcınde ıyı dıyolar
canimoglum_2020 Linamommg valla benim 5 ay kontr b12 felan iyi çıktı kan değerleri iyi çıktı demire 6. Ayda başlıcaz similac dene bence onda palm yok ben desonra dan öğrendim ben de ona geçmeyi düşünüyorumfiyatları da aynı
canimoglum_2020 Linamommg ucuz derken 900 gramı 110 tl alıyoruz ve 1 hafta anca gidiyo ama seninbebeğin daha ufak fazla gider sen similac dene bi