DuygUras Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var boğazlarım acıyor biraz da başım ağrıyor Emzirdiğim için biley alamıyorum acaba Parol içsem bir sıkıntı olur mu ? Uras olduğunda dikişlerim için bişey olmaz dedi doktorum kullanmıştım ama şimdi büyüdüğü için sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum.Kullanan var mı Parol?
tgc DuygUras bende aynı sekildeydim onemsemedim şimdi gribe döndü perisanim bende minoset içiyorum ama parol daha iyi bence. Anneye hastalık olmaz yatıp dinlenemeyiz 🤦
Denizkus DuygUras hayır sorun olmaz bende ağrım olunca parol minoset kullanıyorum süttende geçmediği söyleniyor
inismona Deletedmom324 kaç saat arayla alabiliriz? Normalde 4-6 saat arası alınıyor ama emzirme döneminde ben de bilemedim. Süt ateşi oldum şuan ateşim 38 😔
Thesra DuygUras Eğer yapabilirsen sirkeyle gargara yapmanı öneririm günde en az 2 kere 1-2 günede agrısı hemen geçicektir emin ol aşırı iyi geliyor canım
zumratugba Ben de aynı durumdayım su zor içiyorum sağlık ocağına gittim sabah parol ve andorex sprey kullan dedi doktor burnun tıkalı ağızdan nefes alıyosun tahriş oluyor dedi aktardan atom çayı ya da ıhlamur kuşburnu bitki çayı içebilirsin bir bardak dedi. Hala acıyor boğazlarım parolü almasam başım zongluyordu emzirirken parol alınıyor zaten hatta ilerlerse antibiyotik bile alabiliyorsun ama gereksiz bebeğin bağırsaklarındaki bakterileri öldürüyor ishal kabız vs oluyormuş
DuygUras zumratugba bende ıhlamur bal karıştırdım bi güzelde sıcak duş aldım inşallah sabaha geçmiş olur 😔
zumratugba DuygUras inşallah cnm ben ölsüremiyorum bebeğim uyancak diye çok zor.. duş almak ta iyiymiş 🤙