Mkelebek Selamlar. Saclarimin cok dokuldugunu biliyodum ama surekli topuz yaptigimdan bu kdr azaldigini taahmin etmemistim. Emziriyorum varmi bu sorunla basa cikabilen?
Yar3nomur Mkelebek hiç birşey fayda etmiyor insan kendinden tiksiniyor hem saçın kalmıyor hem her yerinden saç tellerin çıkıyor.yemek yerken yemeğine bile düşüyor, benim kizimbir yaşında yeni yeni azaldı durması
Zzbnnu Mkelebek biotin vitaminini oneriyorlar ama bilmiyorum emzirirken kullanilabilir mi. Benim bebis 10 aylik hala dokuluyor, evin haline mi uzuleyim, giden sacima mi uzuleyim bilemedim
hypatia Mkelebek vitamin kullanıyorum. Emzirme döneminde inanılmaz dökülüyor. Doktorunla konuş en uygun vitamini söyler 💕
Berilemos Benim 3 insan saçı kadar saçım vardı şimdi bi tutam kaldı hayretler içindeyim evde çok kötü durumda her yer saçlarım bıktım usandım 5 ay oldu ne zaman biter bilmiyorum
ahmetayazz Ben hallaes diye bi şampuan aldım düzenli kullanamıyorum ama işe yarıyor kızlar tavsiye ederim
Ealisya Mkelebek hormonaldır 11 aylık oldu kızım yeni dökülme çok çok azaldı ne şampuanlar kullandım geçmedi zamanla geçiyor.