Gokcemsii Selamlar anneler 🌸 bebeklerinizde diş sıralaması nasıldı? Kızım 7 aylık alt ön iki dişi çıktı. Normalde üçüncü diş üstten olur diye biliyorum ama kızımın yine alt yan dişi çıkıyor😂
Btlp Gokcemsii bizim de ilk sağ alt sonra sol alt ama aralarında 1 hafta vardı 🤦🏻♀️ Sonra üst diş sağ , sol üst dişi cıkaramadık daha 3 hafta oldu 😭 Boğaz enf oldu üstüne de atak diş enfeksiyon ☹️ Hepsi üst üste geldi 10 aylık
Tugcee2390 Gokcemsii Benim de kızım 8 ay iki günlük ilk alttan iki tane çıktı sonra üstten dört tane çıktı şimdi alttan iki tane daha geliyo 😀
Zeytin_cekirdegi Gokcemsii 8 aylık oğlum üstten ortadan iki çıktı ilk. Şimdi üstten yanlardan ikişer tane zorluyor iki de alt ortadan zorluyor
Gokcemsii Tugcee2390 maşallah baya hızlı 😂 üçüncü dişi herkes üstten çıkarırken biz niye alttan çıkarıyoruz acaba 😂
Mummy00 Önce alt kesiciler sonra üst yan kesiciler sonra üst kesiciler en son alt yan kesicileri çıkarttık biz çarpaz çağraz tamamladık
sbakici 7 ay 26 günlük ilk alt iki diş, sonra üst iki diş, sonra üst yanlar, en son bugün alt yanları beyaz beyaz gördüm çıkmak üzere