CansuAden Arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık. Bu aralar ağlarken elleriyle yüzünü çiziyor, çığlık atıyor. Zor emziriyorum emerkende inliyor gibi ses çıkarıyor. neden böyle huysuzlaşmış olabilir
Habis07 CansuAden benmde oyle buyume atagı canm hemen hersey olsn ostıyor hemen sut gelsn karnı doysun hemen ayaga kalkıp gezdirilsin felan
tgc CansuAden en zor dönem galiba aynı kızım da öyleydi huysuz uykusuz ama 4.5 aydan snra düzelmeye başladı şuan 5.5 geri sakinleşti neyse ki 😂
pasaninannesi CansuAden benimkide saçlarını ve kulağını çekiyor sinirlenince ve tanımadığı insanlar ona laf atınca 😂 5 buçuk aylık
CansuAden Habis07 bazen o kadar çaresiz kalıyorum ki ne yapsam fayda etmiyor ve yüzünün kadar çiziyorki siniri geçse o çiziklerin acısına ağlıyor bu sefer 🤦🏼♀️😊
CansuAden tgc uykusuzluktan gözler şişiyor kıpkırmızı oluyor ama gün içinde uyumuyor uyusa bile max 15 dk. Gece zor uyutuyorum ama uyuyunca sadece emmek için uyanıyor. Yani inşallah çok uzun sürmez bu halimiz,ikimizde perperişanız😔
Htcomerasafyuce CansuAden buyume atagindalar canm bizimde ayni kafasini yuzunj parcaliyor resmen heryerini kanatti çize çize emerken gogsumu bi skiiyor off diyorum 🙁