Twinmomdd Ayyy yeminle nefret geldi bana bu göğüslerden hem büyük hem sarkık. Ameliyatsız toparlama olmaz dimi ? Ameliyatlı toparlatan küçülten var mı? Süreç nasıl ?
Burcem Twinmomdd bacım ben ne 💩 yiyim birini az alıyor biri dolu dolu süt 🤣🤣 dar bir şey giyinmeye utanır oldum sağıyorum ama ne zaman eşitlenir bilmem 😅😅
findikburun Twinmomdd ayy çok iyi anlıyorum seni benimkide sönmüş balon gibiydi 😂 7 ay oldu emzirmeyi bırakalı bırakınca çok kötü sarktı . 3 aydır spor yapıyorum baya toparladı
Twinmomdd Burcem Hahhaha ay kıyamam yaaa ben emzirmeyi bırakalıda çok oldum ama halimi bir gör babannemle aynı 😂
Twinmomdd Hll20 Birkaç krem gördüm bende ama güvenemedim geçenlerde hakan kakız reklamını yaptı göğüsleri toparlıyormuş falan ama bilemedim
findikburun Twinmomdd chloe ting yaz youtube canım orda gögüs için olan spor var onu yap 2 haftada bile toparlıyor
Hll20 Twinmomdd https://instagram.com/sivanecosmetic?igshid=1th85cpdjz9yf bu sayfadan aldm. Göbekte faydasini gördüm ama hala memelerde kullanamadm
Matmazell_ Twinmomdd 😂😂 biri avakado biri küçük mandalina gibi allahım 😂😂 saldım artık🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Twinmomdd Matmazell_ Ben bide evdeyıen ki şuara hep evdeyiz sütyen takamıyorum aşırı daralıyorum o yüzden gözüme daha bir batmaya basladı😩
Matmazell_ Twinmomdd 15 aydır sütyen ne unuttm😂😂 bende öyleyimdir aşırı darlanırımm takamam ya bazen takıyorum emeceği zaman çıkarıyorum ve bidaha takmıyorm malesef 🙄
Ademefe Benim goguslerimde biri buyuk biri kucuk boyle kalir diyo eltim cunku onunkide ayniydi ameliyatla duzeltti ne yapcam bilmem
Matmazell_ Ademefe çoğu anne düzeliyo dedi burda canm benmde öyle biri büyük biri küçük genelde hep öyle oluyomuş 🤷🏻♀️
Ademefe Gogusleri kucultmenin formulunu bilen varsa yazsin ikiside buyuk olsa spor dersin ama biri buyuk biri kucuk sutyen giyiyorum biri normal digeri sutyenin disina cikiyo cok cirkin bi goruntu offff 😞
M-V-S868820 Ameliyatsız düzelmesi imkansız kim ne derse desin “sıkılmış limon gibi kalıyoz “ küçük olanlar şanslı yine hem büyük hem sarkınca 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢