dgntgb 3.5 aylık oğlum doğduğundan beri gündüz uyumaz gece uyurdu. Bugün ise 2 saat uyanık kalıp hep uykuya yattı uyutmamak için direndim ama bu sefer de uyuyakaldı sabaha kadar otururuz artık :(((
Cerenaslan dgntgb Belki sabaha kadar uyur benim kızımında öyle çok olmuşluğu var yani uyurdu sabaha kadar tabiki kalkar emerdi ama zorlamazdı beni sadece sabah 5-6 gibi uyanırdı😂
03122019 dgntgb canm ama o aylarda ki bir bebek için 2 saate bir uyumasi zaten çok normal. Gündüz düzenli ve güzel uyduğu için bence bu gecen rahat geçecek😍
Elifinannesiii-11 dgntgb dört aylıgız hep en geç iki saat durur sonra uyur akşam beş ya da altıya kadar sonra sekiz sekiz bucuk gece uykusuna geçer. Uyur yani bence sizinki de.
dgntgb 03122019 gündüz hiç uyumazdı 8 de gece uykusuna yatar sabaha kadar mama içip yine uyurdu şimdi gündüz uykuyu alıp gece kudurmasın 😬😬
Miniknur Uyutmamaya calismayin. Benimki oyle daha huysuz oldu ve sabah 5 e kadar hic uyumadi. Dunde mesela oglen uykusu yapmasina ragmen 19:30 da uyudu sabah 9 da uyandi. Belli olmuyor bunlarin ne yapcagi:)