Melek-3434 Kızlar bebeğim 3 ay 18 günlük gaz problemimiz bir haftadır falan bayağı azaldı artık ben masaj falan yapmıyorum kendi çıkarıyor kuru fasülye bakliyat yemekleri kola yiyebilirmiyim artık bekleyeyimmi daha
Emirin_Annesi10 Melek-3434 oğlum 2 aylık inan ilk zamandan beri yiyorum. Evet çok gazlı bi bebek ama onu yeme bunu yeme sütün çeker diyolar ki benim aklımda takılı kalıyor yemeyince. Zatn kuru fasulyeyi yada nohutu hergün yiyo değiliz. 15 günde bir yesen birsy olmaz. Çocugun hersye ihtiyacı var. Yiyecekten almazsan gazı üşütüp yine alırsın
Esmasultan Kuru fasulyenin içerisine kimyon tohumu atın biraz ama toz kimyondansa tohum daha etkili insnılmaz lezzet veriyor ve gazı etkili biçimde azaltıyor ayrıca butür gax yapabilen besinlerden sonra bir bardak rezene içerseniz oda etkili
Zekimurendebizigorecekmi Melek-3434 Boool kimyonlu fasülye yada nohut yedim ben hiçbir sıkıntı yaşamadık :)
Tubaaeylul Melek-3434 benim 2 aylık kızım Geçen hafta yedim her gün tane kimyon var çay gibi demlinıyor ondan içiyorum rezeneyle karıştırıp bazende. Kimyon kesinlikle olsun hayatımızda emziren anneler olarak yoksa cidden onu yeme bunu yeme onlardan vitamin alamaz balalarımız🌸
Melek-3434 Çok teşekkür ederim arkadaşlar kimyon tohumu atıp yiyebilirm inşallah kolayı nasıl halledicem 😅
dertlikerkenez Melek-3434 yediklerimizin gaza etkisi %10-15. Alerji nedeniyle katı diyet yapıp hurma patates hosafla beslendim, gazı vardı. Süt ürünleri yumurta ve kuruyemiş dışında herşeyi yedim yine gazı oldu. 7 ay gaz sancısı çektik.