Esrae53 İyi günler arkadaşlar bebeği kış aylarında sünney olup sıkıntı yaşayan oldumu acaba . Bide böbreklerinde kanal genişlemesi var benim oğlumun bilgisi olan yazabilirmi acaba ?
hirosima Esrae53 böbrekle ilgi bilgim yok ama biz pazartesi yaptırsık sünneti 5 aylık bebiişim iyileşti şimdi ilk zamanlar ciş yapınca ağlıyodu 3-4 günde geçti. Çocuk cerrahi yapmadı ürolojide yaptırdık
Tatlisannedilekk Esrae53 2hafta önce sünnet ettirdik çoktan iyileşti bile, ozaman 1buçuk aylıktı şimdi 2aylık oldu. Evimiz kaloriferli sıcak oluyor oyüzden herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür ama ilk 2gün ağladı huysuzlandı çişini yaptığında
Hanifesimsek Eymeninannesi12 bende 40 ımız çıkınca yaptırcaz inşallah sağlık ocağı erken yaptırın dedi
Esrae53 hirosima maşallah benim 10 aylık bebeğim sadece soğuktan korumak gerekir dediler hasta olursa iyileşemez diye dediler korktum çok
hirosima Esrae53 can zaten bezin içinde pipi niye soğuktan üşütsün 😂 ve 2 en geç 3 gün içinde iyileşiyo. Herkes yazın zor olur diyor sıcak zaten idrarda yakıyor ondan ama tavsiyem beklemeyin yaptırın derim.
Selen21 Esrae53 dogumdan sonraki gun bile yapiyplar canim biz 1 aylikken yaptirdik eylul ayiydi cok cabuk iyilesti ayni gun bant dustu zaten dikis falan yoktu 1 hafta icerisinde gorunumu duzeliyor hafif bi kizariklik olmustu o da 1 hafta icerisinde kayboldu zaten
Babylove Bizde cocuk cerrahina sorduk. Erken dönem olarak 1-2 yaş arası öneriyoruz dedi. Ama bende erkenden yaptırmak ıstiyorum cabuk iyileşir diye. Şöyle 3 veya 4. ayında
Selen21 Semayil 2 gunde geciyo aslinda ama bu sefer acite oluyo surekli agliyo korkuyo biz birakicaz diye 10 gub falan agladi hep kucakta olmak istedib
Esrae53 Teşekkürler arkadaşlar biz de dün yaptırdık . Allah’a şükür iyi geçti sün biraz mız mızlık yaptı bugünde kızarıklık var ama kendini iyi hissediyor