Fatmaselnaz Merhabalar kızım 20aylık yaklaşık 2aydır gündüz uyumuyor. Banyo yaptırıyorum oyun oynuyoruz ama Gündüz uyumak istemiyor gecede sadece memeyle uyuyor ne yapmalıyım teşekkürler
Sule77 Fatmaselnaz merhaba,sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz acaba normalde uykuyu bırakması icin çok erken sabah erken uyanırsa öğlen uyur diye düşünüyorum
TugcEsila Fatmaselnaz 28 aylik benim kızımda bayadır uyumuyor gündüzleri normalde vardı ögle uykuları azda olsa simdi zaten uyumuyorda uyursa aksam hic uyumuyor bu defa tam bir kücük ergen kabullendim artk bulamadim care 🤷♀️
Fatmaselnaz Sule77 sabah en geç 8buçumta kalkıyor ve akşam 8buçuk 9a kadar ayakta dazı dişlerini çıkarıyor ama 2aydır Gündüz uykusunu reddediyor gözleri kızarıyor ama uyumuyor artık şaşırdım napcağımı bilemiyorum
Fatmaselnaz TugcEsila sizin bebeğiniz en azından 2yaşını geçmiş benim ki 18aylıktam beri gündüz uyumak istemiyor çok yıprandım uyutmaya çalışmaktan ve malesef sadece meme ile uyuyor resmen çaresiz kaldım karşısında
TugcEsila Fatmaselnaz emzik diye kullanmaya baslarmis diye okumustum bebekler bi muddet sonra anne memesini bende gectm o yoldan kuzum meme derdi bitse diş derdi bitse yaş sendromlari bitmiyor hic 🤷♀️
TugcEsila Fatmaselnaz amiiin canim gercekten öyle ama tüm zorluklara ragmen annelik cok baskaymis varliklarına şükür rabbim evlat acılarını göstermesin hic bir anneye 🙏