Esmataha Sizlerden çorba tariflerinizi rica ediyorum, mermicek içmekten fenalık geldi vallahi 😅 Mercimek çorbası dışında başka çorba içmiyor eşim o yüzden güzel tariflere ihtiyacım var ☺️
01_210820 Esmataha terbiyeli yapıyorum ben kemik suyu çorbalarını unu kavuruyorum limonla karıştırıyorum kemik suyunda kaynıyor olucak ocakta içine katıyorum üstüne toz biner veya pul biber atıyorum birazda kara biber içinde pirinç yada arpa şehriye katıyorum
SaremAselim_0817 Esmataha tavuk çorbası ve et çorbası yapıyorum canm ben hatta bu ara hasta olduğumuz için sürekli yaptığım şeyler tarifi vereyim Tavuk çorbası= tavıgu düdüklüde pişiriyorum sonra piştikten sonra kemiklerinden ve derisinden ayırıyorum çok ufak ufak didiyorum onu sonra suyuyla beraber biraz kaynatıyorım içine sos yapıyorım yumurtanın sarısı biraz limon un önce soğuk suyla katıştırıyorum sonra biraz ılıştırıp çorbaya katıyorum tuz kekik karabiber sarımsak katıp biraz daha kaynatıp altını kapatıyorum Et çorbasının aşamasıda aynı sadece ek olarak ona yoğurt katıyorum terbiyesine o şekilde. Bide eti ve tavugü haşlarken içine 4 5 diş sarımsak atıyorum daha lezzetli oluyo Anladım ki hiç tarif veremiyorum sorun olursa gene cevaplarım canm umarım anlatabilmişimdir😊
Esmataha SaremAselim_0817 yumurtamız kalmadı kuzum bende terbiyeli yapmayı düşündüm ama maalesef 🤷🏼♀️