Srhnzlcn Merhaba kızlar oğlum 2,5 aylık bende internette ben köpeğim ben kediyim gibi gbi 6 set buldum görseli bol metni kısa.. merak ettiğim su bebeğimin ilgisini çeker mi? Bu şekilde bebeğiyle kitap bakan var mı merak ettim☺️
AyselSedarEslem Srhnzlcn evet eğer bol uyaranlı yani ses çıkarabileceğiniz bir okuma metniyse olabilir diye düşünüyorum okul öncesi öğretmeniyim benimde 7 günlük henüz bebeğim
Balkuzumm Srhnzlcn bende başlamak istiyorum hiç okumadım daha önce ama konuşmamı çok seviyor🥰 2 ay 14 günlüğüz
Ulkrdml Srhnzlcn renklerıne bakar yuksek sesle okuyun dınlerde bız yatırmadan gece once okuyoruz esımle . Normal klasık masallar var bende .
23082020 Srhnzlcn Bn 3 aylıkken aldım baya dikkatini çekiyor cnm üstüme yatırıyorum bakıyoruz bazen okuyorum bazen resimleri anlatıyorum bazen sadece öyle izliyor resimleri renkler dikkatini çekiyor 3 ay 19 günlük e bebekten aldım kalın sevimli kedi sarman ve sevimli köpek bobi 😊🥰
Ef24 Evet çeker tabiki zeka kartlarına bile çok ilgileri oluyor yeni doğduğunda bile okunması lazım ki şu an görselleri göstererek ünlem soru işareti olan yerleri vurgulu ve ifadeli okumak lazım ben de iş bankası yayınlarının kitaplarını aldım dediğiniz gibi metinler kısa ve büyük puntolu bol resimli 😃
Srhnzlcn Balkuzumm evet onun için düşündüm aslında hem görselde dikkatini çeker ki konuş konuş anlatcak konu kalmadı yemek tarifleri dahil😀😀
Balkuzumm Srhnzlcn aynen bı zaman dan sonra saçmalamaya başlıyoruz zaten onun için istiyorum en azından güzel biseyler okurum. Zeka kartı çok seviyor onun üzerindekileri anlatıyorum ve resmi gösteriyorum çok seviyor ☺️🥰