Ygyeliz Sleepy bez kullanan sızdırma problemi yaşayan var mı? Bir de kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz
S_x_w Ygyeliz sleppy nin bedenler çok küçük bu yüzden sızdırma yapıyordur.. 22 günlük bebeğim için prima pure 1 no kullanıyorum ancak sleepy 3 no prima pure 1 ile aynı boyutta 🤦♀️ sadece biraz daha uzun sleppy.. Elimdeki prima paketi bitince sleppy 3 e geçeceğim🤷♀️
Ygyeliz Sleepy pişik vs yapmadığı için kullanmaya devam etmek istiyorum ama her seferinde sık sık değiştirmeme rağmen bebeğimi sürekli yıkamak üzerini değiştirmek zorunda kalıyorum. 🤦🏽♀️
defnesmomm Ygyeliz 10 aydır kullanıyoruz. 3 numara bitmek üzere, yeni yeni sızdırma problemi yaşıyorum. 4 numaraya geçeceğim için sorun etmedim. Küçük geliyor bir tık, o sebeple sızdırdığını düşünüyorum
Ruveyda98 Ygyeliz kaka olarak bazen çıkabiliyor ama çiş konusunda yaşamadın dokuz kilo 4 numara bez kullanıyorum
Robinson Ygyeliz benim bebis 8 kilo 3 numara kullaniyoruz tasirma problemi yasamadim ama 4 numaraya geçiş yapicam kilosu dahada artti cunku külot bez kullaniyorum ilk zamanlar taairma problemi yasiyordum gece ama farkettimki bezi cok yukariya çekiyormusum yanlardan sizdirma yapiyordu onu duzelttigimden beri sizdirma problemi yasamadim
defnesmomm oldugrs1 kilosuna göre değişir. Paketin üzerinde yazıyor. 4 numaraya geçeceğiz biz. Elimde 3 numara çok az kaldığı için kullanıyorum.