Asuuu Kızım 10ay 11 günlük degişik hareketler yemek yememe gibi bagırma lar uyku bozukluğu gibi sorunlar oluştu atak mı bu 10 aylık bebek anneleri lütfen yardım
DogaLina Asuuu evet canim 10. ayda uyku gerilemesi var. 11 ayin sonuna dogru geciyo. hatta bi sure sonra tek uykuyami gecmek istiyo diye bile dusunuceksin cunku uyumamak icin elinddn geleni yapicak. ama sen istikrarini bozma duzeliyo
Humus33 Asuuu canim bizde ayniyiz hic durmuyor sürekli ağlıyor gündüzleri nerdeyse hic uyumuyor gece sürekli uyanıyor bu atak baya zorlu geçiyor
Asuuu DogaLina çok teşekkürler bir de agzına kaşık almak istemiyor resmen yemek yememek için aglıyor başka bir sorunu yok vitamin degerlerine filan bakıldı doktor bir süre bekleyelim dedi bu da mı atak anlamaıdm
Asuuu Humus33 ya ne zaman geçecek bilmiyorum hep kucagımda olmak istiyor hala tamam alayım tabiki evladım qma işler güçler derken çok yoruldum tek bakıyorum zaten ailelerden uzagız bir de yemek yememe si yap yap dök çok yoruldum
Minikbimelek @Asuuu merhaba bizde de uyku sorunu var 10 aylığız yemekle ilgili sorun yok ama her zaman 8.30-9 gibi uyuyan kızım 10.30tan önce uyumaz oldu gündüz uykuları daha iyi ama gece uykusuna geçişte çok sorun yaşamaya başladık
Asuuu Minikbimelek peki iştah sorunu oldu mu bizimki bu ay kaşık görünce aglıyor resmen saglık sorunu yok baktırdım doktorumuz da bir süre bekleyelim bir sorunu yok dedi ama sadece emiyor
Selim16 Aynen kesinlikle atak yemek yemiyor uyumuyor huysuz meme.almiyor düzen diye birşey.kalmadi.umarım çabucak atlatırız.Allah yardımcımız olsun
Minikbimelek @Asuuu iştah ile ilgili bir sorun olmadı ama belki kaşık reddi yaşıyorsunuzdur bilemedim ben bazı şeyleri elimle yediriyorum iştahı yerinde şimdilik