edaozdxxr Yorumları hayretle okudum eminim yazan bir çok kişi bırakın köpek bakmayı sokakta yanından dahi gecmeyen insanlar ki bu ne önyargı ne inat anlamış değilim..Benim evde 6 aylık ikizlerim var ve su an daha bebek olan 1,5 yaşında cinsini dahi bilmedigim sokaktan 1,5 aylıkken alıp buyuttugumuz köpeğimiz ile birlikte büyüyorlar..Gerçekten cinsini bilmiyorum ve kaç veterinere gittiysem de kırma olduğu icin ne cins olduğunu bilmediğini söylediler ki muhtemelen tüy yapısı ,kemikleri ve surati itibari ile tazı ve Cane kırması olduğu tahmin ediliyor.Bilen bilir Caneler de inanılmaz güçlü ,hırslı , yeri geldiğinde agresif hayvanlar olabiliyor ama siz nasıl yetistirirseniz öyle gidiyor.Su an benim bebeklerimin gözlerinin içine bakıyor köpeğimiz ve inanmazsiniz yanlarına yatacağı zaman sırf tırnakları yanlislikla zarar vermesin diye patisini bile iki parça kıvırıp yanlarına uzanıyor ..Kim ne derse desin bir hayvanla büyüyen Bebek bagisikligi sağlam,sevgi dolu ,zeki ve kesinlille hayvansever oluyor ..Siz kim ne derse desin hayalinizde vazgecmeyin