maviboncukruyasi Kızlar merhaba, Denebunu vb yerlerden bebekler için numune ürün talebinde bulunup geri dönüş alan var mı? Mesela primadan numune bez hipp markasından numune mama gibi gibi😊
Denizinannesi52 maviboncukruyasi 5puantiye ve kadınlarbilir sitelerine bakın isterseniz bebek ürünleri çıkmıyor ama orjinal boy deterjan şampuan makyaj malzemelri falan çıkıyor
maviboncukruyasi Urazinannesi2808 özellikle mama numunesi bulabileceğim bir yer olsa keşke bebeğime mama başladık ama maddi olarak her manayı alıp deneyip 1 kere kullanıp atma imkanım olmuyor 🙈
maviboncukruyasi Meryemmemis kesinlikle ya cüzi bir ücrete falan da alınabilir 10lu numuneler falan en azından deneme imkanı olur belki bilen vardır 🤷
BenDenizMustafakemalinannesi Ben aldım canım dene bunu kutusundan Prima bez birde anneyim yolla diye bir site var ordan da her ay kutu çıkıyor şansına 😍
Domino BenDenizMustafakemalinannesi merhaba cnm. anneyumyilla ekimden beri kutu cikarmamis. 3 ay olcak uye oldum
maviboncukruyasi BenDenizMustafakemalinannesi evet çok işe yarıyor şampuan daha yarıya gelmedi krem de aynı şekilde yağı da çok hoş kokuyodu 🙈
maviboncukruyasi Gamzeli03 fazlasıyla kaka yapamama problemimiz var aslında denesem iyi gelir mi ki bu zamana kadar anne sütü aldı hep 2 haftadır günde 2 defa takviye başladık mecburen
BenDenizMustafakemalinannesi nickimikili amin çok teşekkür ederim inşallah hepimizin çocukları çok iyi yerlerde ve iyi insan olurlar 😍🌺
maviboncukruyasi BeautifulMother1 insta da benimledeneyin diye bir sayfa var orada paylaşıyorlar genelde insanlar profilini silip tekrar açıyormuş kutu çıksın diye bende denedim Kasım kutusu öyle çıktı😂
BenDenizMustafakemalinannesi Domino bu ay aralığın 20 felan açıklayacaklar canım Instagram’da takio et ekstra anket gelince haber vercekler😍
maviboncukruyasi BeautifulMother1 söyle yapacaksınız denebunu hesabına girip profilini düzenle kısmında hesabı sil bölümü var oradan hesabı silip tekrar açabilirsiniz 😊