Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kizlar yeni gördüm getir uygulamasını ilk üyelik ve yüklemeye 31 TL ÜRÜN 1 TL YE gekiyo kampanya aranızda yapan oldumu gercekmi yada binsorun olurmu daha sonra üyelik falan diyoya bı daha sonradan bı ücret olurmu
Mom9 Busranurnsjsjsjsjsnsndns getir, iste gelsin, bi bana bu uygulamalardan sipariş veriyorum ben hep. Kullanabilirsiniz güvenle
Arasannesi Busranurnsjsjsjsjsnsndns hıcbır sorun olmaz yeni üyeliğe sürekli yaptıgı bır uygulama.bazen 100 tl lik ürün 50 lıraya gıbı kampanyaları da oluyor devamlı sipariş verdik dogru yani
Tortilla Busranurnsjsjsjsjsnsndns evet ılk alısvırıste kampanya oluor bende 6 tl ye almısym bır cok seyı 😅 daha sonralarda alısverısıne kole hedıye cıps hedıye vs hep hedıye oluor cok guzell hemde kapıya asıp gıdıyorlar cok guzel.kımse bırbırjnı gormuyor
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Yazankadin yani kanpanyadan yararlana bilirim demi eşim bı şey vardır bunda deyip duruyo yapmama izin vermiyo deli olucam ne varki ssnki
Esmoska Busranurnsjsjsjsjsnsndns hiç bir şey olmaz tanıtım amaçlı. Kaliteli firma kaliteli ürünler alıyorsun biz kullandik hep kampanyalarını.