RaziyeNu Kızlar ek gıdayı bebeğe aç karna mı vermek doğru yoksa emzirip de mi vermek ek gıdadan hemen sonra emzirmelimiyim yoksa ek gıddan önce emzirip öyle mi vermeliyim
YasemiNYagmur1 RaziyeNu ben burda okuduğum kadarıyla önce ek gıda verip sonra emziriyorlar yada mama veriyorlar. Karnı tok olursa ek gıda istemeyebilir mantık olarak. Bende ek gıdaya başlicam araştırıyorum sürekli
Arasannesi RaziyeNu ne çok açken ne de çok tokken verılmelı.yanı hemen emzırmenın arkasına verılmez ya da öncesinde.mesela emzırdınız aradan 1 saat falan gecer oyle verırsınız.cok açken vermekte dogru degıl bebek ozaman da reddedıp meme ısteyebılıyor
Mltmdfn RaziyeNu emiyorsa ilk öğünü kesinlikle anne sütü mama içiyorsa mama olmalı demişti bize doktorumuz. Ben o sekılde yapıyorum 7 gibi uyanır mama veririm tekra uyur 9-9,5 gibi kahvaltı yaptırırım
Ogullarinaasikanne RaziyeNu ben sabah mesela uyaninca emziriyorum hemen yataktan kalkmadan 1-1.5 saat sonra da kahvaltisini veriyorum. Hep bu sekilde onden bir emziriyorum sonra ek gıda veriyorum