Deniz2011 alimm netten bakıp tedirgin olmayın bizde aynı durumu yaşadık 2 hafta da bir kontrol ettiriyoruz kan değerleri ölçülüyo teşhis konulmadi ama 2 yaşına kadar 2 hafta da bir tahlil yaptircaz olası bi durum olursa mamayla tedavisi var çünkü korkmayın kafaniza takmamaya çalışın sütünüz kesilmesin benim kesildi zor düzelttim
Aybk alimm bizimde fenilalanin seferi yujsek cıkmıs tı bir daha yapıldı, bu arada biz hastane dede yaptırdık deger normal cıktı, saglık ocagındanda atamadılar bir daha🙏
alimm Bebeğim 32 haftalık doğdu 20 gündür yogunbakimda. Bugün saglik müdürlüğünden aradılar ve fenilketanuri değerinin yüksek olduğunu söyleyip yeniden topuk kanı istediler. Nette araştırınca hiç iyi şeyler yazmıyordu. Ağlamaktan mahvoldum resmen
Ikicocukanasiyioldum alimm internette bakma canım, sağlam insanı öldürür. Ben yaşamadım ama tekrar kan verip sonuç temiz çıkan duydum canım. Bol bol dua et tatlım. Post yukarda kalsın diye yaşıyorum belki bilen vardır diye.
ZeynepSare9485 alimm aynısını bizde yaşadık bize de öyle söylediler araştırma hastanesinde tekrar tahlil yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı sağlık ocağındaki hemşireler yanlış alma sonucu sonuç yanlış çıkıyor maalesef kendinizi uzmeyin rabbim şifa versin inşallah
alimm ZeynepSare9485 size de mi fenilketanuri yüksekliği vardı. Birde her üniversite hastanesinde yapılıyor mu test. Bizden aldılar ama sonuç 10 güne çıkarmış. Birde sizde değer kaç çıkmıştı. Bizim 3 alt sınır da 2mis
ZeynepSare9485 alimm evet dediğiniz gibi 10 güne çıkıyor bizim degerimize yüksek dedikleri için acil yapıldı 1 günde çıktı çok şükür onda bir sıkıntı çıkmadı