Busragokceberra 2 günlük sezeryanli anneyim ne olur yardım edin sütüm gelmedi.Kompostolar,su,rezene,humana çayı içiyorum,sicak su masajı yapıyorum.Ama hala yok.Ne yapmam gerek
Oykusunannesi Busragokceberra sıcak su torbası koyun benim en son öyle gelmişti sezaryen doğumda biraz daha geç geliyor süt zaten
Hunilianne Busragokceberra duş al ve uyu. Stres yapma gelen süt zaten iki damla da olsa bebeğe yeter sarıl sarıl gelmez hemen. Elle sağım yapabilirsin
Miraykiz58 Busragokceberra stres yapma bir de sagma makinesi alabilirsin. Ben de sezeryan oldum sütüm gelmedi 10 gün sonra sagma makinesiyle geldi resmen ama sizin yazdığınız gibi neler denedim neler bulguruydu dut kurusu humana maltana dereotu cesit cesit yiyecekler komposto bestlak damla. Ama ne yazık ki gelen sütüm de azdı ve bitti cogaltamadim😔 inşallah sizin sütünüz gelir ve artar
ipek0606 Busragokceberra bende sezeryan oldum, ilk gün hemen sağma makinasıyla sağdım geldi.Daha sonra bebegı emzirdim. Denemenizi tavsiye ederim.
Eymensmomm Busragokceberra rezene içmeyin burda geçen okuduğum postta sütü azalttıgını söyluyorlardı halbuki hepimiz cogaltıgını sanıyorduk 🤦🏻♀️😔
Kuzey_Kerem Busragokceberra üzülme stres yapma bende yaşadım aynı durumu 4. Gün felandı süt sağma Makinesi ile 5 dk bir sağıyordum o sıra da kanallarım açıldı Sonra zamanla çoğalıyor zaten bol bol emzirin bebişinizi oda etkili olur