herannekadar Gece uyanıyorum sürekli saat 2de kalktım hala uyuyamadım saat 6 oldu birazdan çocuğum uyanacak. Benim gibi.olan var mı.ne önerirsiniz
nursocum herannekadar Melisa çayı için uykunuzu getirirecektir. Hayırdır bir problem mi var uyuyamıyorsunuz?
Esrans herannekadar Bu ben özellikle bşr haftadır böyle geçen kendime kızıp durdum neden uyuyamıyorum diye 🥴
Gloria1 herannekadar ben de senin gibiyim uykum hep problemliydi çocuktan sonra daha beter oldu gece uyku bölündükten sonra yeniden uykuya geçmekte çok zorlanıyorum ben uyuyana kadar çocuk yine uyanıyor iyice zombi gibi geziyorum passiflora içmeyi deneyeceğim
herannekadar sedaykn papatya, Melisa, pasifflorali çay, bunları hep.denedim hatta hepsini karıştırıp içtim ,😔
Kozaannesi herannekadar ben bebeğim ilk doğduğu zamanlar uyuyamiyordum m böyle bir sersemlik yoktu hayalet gibi geziyordum adeta. Sizi uyutmayan şey ne ? Beni uyutmayan yeni hayatıms adapte olamamamdi , sürekli düşünüyor olmamdi. Geçti çok şükur💕
herannekadar Kozaannesi benim belli bir şey yok aslinda çok sey var erkennl uyusam da uyanıyorum sonra dön Allah dön 😫
Hasderluna herannekadar ne zaman kafam dolu olsa, gün içinde stresli olsam ciddi uyku problemi yaşıyorum. Uyumadan önce egzersiz yapmak, vücudumu biraz zorlamak, yormak iyi geliyor.
Umut20 herannekadar bende de var ayni dert hamilelikte de uyuyamazdım taş catlasın iki üç saat anca uyuyorum yorgunda olsam aynı olmasam da ayni çok kötü bir durum ya