Seda1208 Didarr Benim şuan 2 aylık kızım en son 11 gibi emzirmistim az önce kalktım emzirdim. Doğduğu zamanlar 1 aylıkken flan kendisi gece 2 satte bir kalkar emerdi. Yanı her zaman kızıma bırakmışımdır çünkü iyi ayarlıyor saat aralığını ☺️
Kasimannesi_ Didarr canım valla bende başında bekliyorum uyansın da ekzireyim diye ama kendi istemedikçe uyandırmıyorum 3 saat oldu
Didarr cansuayy doktor bana 3 -4 saat de uyuyorsa uyandırma uyuması da önemli dedi ben de bilemedim 1 aylık 2 günlük bebeğim
cansuayy Didarr ben sarılık olmasın diye en geç 2 saatte kaldırıp emzirdim 3 saati hiç beklemedim Allah’a şükür çok da güzel atlattık o zamanları 🙂
Pogaca_yanaklimm Seda1208 Siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz ama 2 aylık bebek için emzirme aralığı çok uzun değilmi yanlış hatırlamıyorsam ilk üç ay üç saatte bir uyku öğünde olsa emzirmeniz gerekmiyormu
Neslihantrkk Didarr ben uyandırmıyorum doktor kaldırma acıkınca kalkar dedi.gece 2 defa uyanıyor genelde 3 saat aralıklarla
Ezgi2609 Yeni doğan bebekte sarılık oluyor o yüzden hep uyuyorlar onun uyanmasini bekleme mutlaka 2-3 saatte al emzir uyandır yani.