Se0203 Bebegim 8aylik ve ne emekliyor nede desteksiz oturuyor normalmi? Endiseleniyorum bir sorun olmasina.
Ceydakoruc Se0203 bunun en doğru cevabını doktorunuz verir, emeklemiyo olması normal emeklemeden yürüyen çok bebek var, ama oturmasını bilmiyorum kendinizi korkutmayın bence içiniz rahat olsun 🌼
zlhaa00 Se0203 bnm oğlumda sekiz bucuk aylık 1 haftadır desteksiz oturuyor canm sürekli destekli oturt ben 1 hafta destekli oturttum ondan sonra baktım oturuyor ve hala sürünmüyor benmde korkma normal bebekten bebege değişiyor bu süreç
Gunes55 Se0203 dun bi dr dinledim oryalama 7 ayda desteksiz otururlar ama 9 a kadar yolu var. 9 ayda hala desteksiz oturamiyorsa bi uzman gormeli diye. Bi sabah otururken buluverirsin bence. Her bebenin gelisimi farkli oluyor 😇
Se0203 Oturtmaya calistigimda direk ayaklariyla kendini kaldiriyor oturmak istemiyor oturmuyorda hep ayakra durmak istiyor
zlhaa00 Se0203 canm ben dört yanına yastk koyup oturttum sürekli önünede oyuncak bıraktım bir baktm oturuyor artk gercekten büyük rahatlık 8 aydr ilk defa rahat temizlık yemek yapıyorum oynuyor kendine artk sürekli
Se0203 zlhaa00 ya önden gidiyo yada yanlardan gidiyor 😅 bide bakiyorum yerde yastiklarim altinda veya cabaliyor yastiklardan kurtzlmak icin ama kendisi agiz üstü olunca oturma seklini alip yandan yuvarlaniyor oglumu cözemedim