Oge 6 ay 22 günlük olduk. Üstten bi diş patladı. Yeni anneyim bilmiyorum ama ucu var beyaz. Yanındaki de çıkmak üzere. Uyumuyor. Allahım gücüm tükendi artık uyuyan oğlum uyumuyor. Gündüz uykularının en kısası beş dakika en uzunu yarım saat. Uyumadığı için eller hep gözünde hep ağlak mız mız. Saat gecenin üçü hala uyanık uyumuyor saatlerdir sallıyorum yok uyumuyor. Gözleri kapalı bi oraya bi buraya dönüyor. Uyusa dahi sabaha kadar hep ağlıyor elim hep beşikte. Onunla uyuyor onunla uyanıyorum aynaya bakacak vaktim yok. Noldu oğluma ya delircem artık. Dişten diyorum ama ne zaman geçecek delirmek üzereyim. Hanımlar böyle olup düzelir mi? 😢
Mom091 Oge kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ben 22 aydır bu şekildeyim🤧 üstte kalsın postunuz🌸
Ceydakoruc Oge calpol verebilirsiniz, bir kaç saatte olsa rahatlatır. 6 aydan beri diş sıkıntımız devam ediyor, 10 ay 20 günlüğüz 11 dişimiz var hala daha da sıkıntı devam dinmek bilmiyo. Korkutmak istemem ama, 1 buçuk 2 yaşa kadar diş sıkıntısı devam ediyor
Asli-0 Oge Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim oğlumda 16 aylık. Saatlerdir ayağımda sallıyorum. Halâ hiçbir uyku belirtisi yok. Diş çıkartma ve atak dönemleri bazen üst üste geliyor ondan olabilir diye düşünüyorum. Sabredeceğiz canım başka hiçbir çözüm yok maalesef
Oge Ceydakoruc bugün öğlen verdim sürekli vermek istemiyorum. Ne bileyim doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Hiç bitmiyor mu bu halleri o kadar yorgunum ki eşim de yok yanlızım delircem
Ceydakoruc Oge 4 saat arayla verebilirsiniz, hiç bir problem olmaz. Kızım 9 aylıkken 9 gün ateşli enfeksiyonlu diş sıkıntısı çektik, 4 saat arayla dönüşümlü calpol ve dolven kullandım az da olsa rahatlattı, ama sabır inşallah geçicek bu günler🙏🏻