GizemFerit Merhaba anneler oğlum 1 Ekim 2018 doğumlu ve şu an tam 4 ay 4 günlük ama kayınbabam ısrarla çocuğun 5 aylık olduğunu söylüyorlar kafamda deli sorular yardım edin 😂😂😱😱
DerenGrkemYetiker GizemFerit sizin hesabınız doğru. Kayınbabanıza şunu sorun. Doğduğunda 1 aylık mıydı ?
DefneRana3881 GizemFerit bizdede aynı sorum var hem annem hem kayınvalidem 16 ekim doğumlu bebeğime ısrarla 4. Ayı bitiyo diyorlar bi kavgadr gidiyo bakalm inşallah ben kazanacağım 😊
Thesra GizemFerit 0 yaşında 4 aylık 1 yaşından 01.10.2018 tarihinde gün almaya başladı 5 aylık olmasına 24 gün kaldı 4 ay önce bir Pazartesi günü doğmuş Yeni yaşına girmesine 237 gün (9 ay 24 gün) kaldı Burcu Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
EdizAras Hahahaha kız bu sorun hep oluyor ya büyükler arasında çünkü onlar ay ay sayıyo . Gün gün saymak gerek senin hesap doğru ztn burda da yazıyor hergün gelişimi vs. Bizde 27 mart doğumluyuz . Ayın sonu bide mart 27 den nisan 27 e bir ay diye diye saymak lazım . Bizde 10 ay 7 günlüğüz
Narcicegi GizemFerit bnm kızım da 1 ekim :) 4 ay bitti 5 in içindeyiz ama bitirilen söylenir 4 aylık 😊
Zeyyy GizemFerit 4.ay i bitince 4 aylık denir bebeğe mesela benim kizim 21 haziran doğumlu 7 ayı bitti o yüzden 7 aylık diyorum biten ay neyse çocuk o olur.