Furkan Kızlar iyi geceler oğlum 1 yaşında ve bugün kanlı diskii yaptı az önce başına gelen varmı ne yapcağını şaşırdım sabah direk hastaneye gidicem ama sabahı beklesem bisey olurmu
Saadet12Irmak Furkan canım benim de kızım 3 aylık antibiyotik kullanmıştık aşırı kanlı yapıyordu bence direk hastaneye götür sabahı bile bekleme çok önemli bişi bu
Yigit_pasam Furkan benim oğlumda 2 aylık 1.ci ayimizda başımıza geldi hastanede yattık tahliller yapildi.inek sütu alerjisi çıktı canım.diyetteyim
nickimikili Furkan süt proteini alerjisinin 1 yaşından sonra ortaya çıktığını hiç duymamıştım kabızsa makatında zorlanma yırtılmada olabilir yediklerinden olabilir alerjik kakalar sulu kanlı veya yapış yapış arada şerit şerit kan şeklinde oluyor
Furkan Saadet12Irmak canım bide pişik olmuş pisigide kanıyordu ondan bulaşmış olabilirmi diskisina acaba ya
Ebru2ozturk Furkan çoğalırsa hemen doktora gidin korkutmak istemem ama ablamın kızında olmuştu bağırsak düğümlenmesi hemen ameliyata aldılar sizinde kan artarsa hiç durmayın geçmiş olsun
BademsMam Furkan kabızsa belki makatta kanama olmuş olabilir canım biraz dikkatli bak anlarsın. Kakasına bulaşmıştır