Yusufalim bgm_01 sadece dis olduğuna emin misiniz çünkü benim oğlum doktoru bana 38 5 geçen ateş sadece dış ateşi değildir demişti geçmiş olsun🙏
Mlsldy bgm_01 ılık bir duş aldırabiliyorsanız aldırın calpol ve dolven düşürmemişti ateşini fitil yapmıştım anında etki etti ve bidaha yükselmedi. Fitil varsa kullanın.
ilkgozagrimm bgm_01 benim kızımda ateşlendi acile gittik tam diş cıkarma döneminde kızımda idrar kan kaka tahlili istediler hepsi temiz cıktı ondan sonra içimiz rahat etti bazen dişten de olmayabiliyor canım daha önce de ateşlendi enfeksiyon kapmışti kzım bi dr a götürün derim
Prensannesi43 Uzerni degstrn sadce zıbnla kalsn bide ılk suyla koltk altlrnı başna devmlı bi bezle koyun bde arkadsn dedgi gbi fitil koyn
Atelci Diş olduğuna eminmisin diş ateşi 38 i geçmez bi hastaneye götür. Fitil varsa fitil at üstünü çıkar ılık duşa sok
Ecrinderin Diş olduğuna emin misinz diş ateşi 38’i geçmezmiş Ben dişten sandım beş gün ateşli durdu çocuk enfeksiyon kapmış Mergersem İdrar yolunda ve kanında enfeksiyon vardı üç gün hastanede yattık
bgm_01 Kizlar hepinize teşekkürler dediklerinizi yaptım şükür ateşi düştü ama iki gündür sürekli atesleniyor akşam olunca