seymaaras Bir insan evladi neden cilginlar gibi uykusu varken uyumamak icin gozlerini tavana diker🙄🤣Cildiracaaaagggaaaammmm🤣🤣🤣
Cancansmom seymaaras benimki gündüz toplasan bir saat uyumadı, şu an hala uykuya direniyor. Bağırıp duruyor.
iki_tospik_annesiii seymaaras bizimkide uyumamak için elinden geleni yapıo 😌 gündüz de hiç uyuşmamasına rağmen
Rzgr seymaaras oglum aksam 9 dan beri uyuyor hic uyanmadi ama ben uyuyamiyorum. Suan cok huzursuzum. 10 defadir kontro ediyorum. Bünye alisik olmayinca uyku tutmuyor. Resmen basinda bekliyorum. Hic uyanmadan 4 saat uyumamisti. 21 aylik.
seymaaras Balkizlarim Ya ogleden once 2 ogleden sonra 2ser saat uyudu. Ama gunduz o kadar uyumasa bile basini kaldirmaya takati de olmasa uyumuyor arkadasss🤣🤣
iki_tospik_annesiii seymaaras sorma kız bide beni tekmeliyor 😂😂 yani anneme geldim dedim kahve keyfisi yapalım 😂😂 oda olmadı 🤪
seymaaras Rzgr Ayyy keske benimde oyle uyusa. Maksimum 2 saat. Gerci bende sizin yerinizde olsam bende surekli endiseli olurdum. Ah annelik…