Dilaratuana Bebeğim doymuyor diye doğduğu günden beri mama veriyorum küçük sulukla (bebekler için )doktor ve hemşire tavsiyesiyle. Bugün biberona geçtik onu deniyim dedim. Mememi tutup bırakıyor emmiyor. Ne yapmam lazım. Bidaha meme tutmayacak diye korkuyorum
Fitifiti Dilaratuana Biberona alıştığı için meme reddi yaşıyor. Mamayı kaşık ya da şırınga ile verin memeye iyice alışana kadar. Yoksa kolaya alışıp tamamen sizi bırakır maalesef.
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Dilaratuana canim biz 1 aylik olduk hala memeyi tutmuyor doğdu doğalı emmek istemiyor zorlaniyoruz mecbur biberonla sağıp veriyorum
Mavismila Kaşık biberon var onu alıp kullanın valla ben de meme artı mama gidenlerdenim ama biberon kullanıyorum tabi her biberon vermeden önce muhakkak 15-20 dk iki göğsümü de emzirtiyorum beni unutmasın diye sonra mama veriyorum
Dilaratuana 1anne1yavru iki haftalık bebeğim 3500 doğum kilosundan ilk kontrolde 3340 çıktı ikincisinde 3500 oldu tekrar. 160 gr almış doktor 40 gr eksik haftada 200 gr alması lazım dedi. O yüzden mama veriyorum