Mltmdfn Selamlar, Bebeyatmaz satıyorum aldıgım gün kızımı oturtturdum ancak hiç sevemedi birdahada hiç oturmadı okadar temiz olduğu gibi kaldırdım dolaba . İsteyen olursa yazabilir🌸
prensinveannesininguncesi Mltmdfn kargo ücreti 25 TL 😒bu ürün ebatından daha küçük kargo gönderdim 25 TL istediler yani bize 95-100 geliyor .Sıfırını almak daha mantıklı
Mltmdfn 0110-ftm evet alıcıya ait malesef baska bişey yapamam 100 tl ye aldım ve denemek icin oturttum bidaha oturmadı oldugu gibi dolaba kaldırdım suan 110 tl internet fiyatı bende internetten almıstım yani alırda elinize ulaşırsa anlarsınız zaten
0110-ftm Mltmdfn kucuk bir urun degil kargo ucreti de az cikmaz.Zaten 100 tl ye az kaliyor yeninurun siparis etmek daha mantikli.Tesekkur ederim
Mltmdfn prensinveannesininguncesi tamam sıfırını alın ozaman bende hiç kullanamadıgım bir ürünü sonucta 50 tl ye satamam siz olsanız siz de satmaZsınız eminim
Mltmdfn Mltmdfn sızın urununuzu bilmem ama benım ürünümün ebatı kucuk değil baya baya babayigit gibi😂kalitesi ele alındıgında belli oluyor yani
Mltmdfn prensinveannesininguncesi 2. El ama hıc cocugum oturmadı eger ki kullanılsaydı vicdanım satmaya el vermezdi ama cok sukur ıcım rahat oyuzden cüzi bir rakama veremem isteyen sıfır alabıılır istediği fiyata suan 110 tl kargo ücretsiz