Aykimgebe Demir0101 bende tam konu açmak için girmiştim avm de araba zor oluyor asansörde hep olmaması gereken insanlar 😤 kanguru yada sling önerisi olanlar varsa bizi aydınlatsın 🤩
Demir0101 Aykimgebe ama kımse yrm yapmamıs 😂 bebek arbası hc kullanmadm ılk benegmde de hıc almadm bndada almadm ılk bebısde anakucagı almsdm baya kullandk hala o duruyo ama bu bebısde slıng alım dıyrm rahat olur ıkı cocukla evde ıs yaparken bıle ama sormam grekn bıseler var anlayan bırı lazım😂
Demir0101 AselSisiMom cnm hepsıburadadan bakdım smdı Sevı bebe bebek tasıma şalı dıye gecıyo 72tl Sevı bebe bel desteklı slong var 71tl Neko vrap slıng 110 tl Boba erap 250tl baby jem bebek tasıma ortusu dıyo 70tl
AselSisiMom Demir0101 Bende trendyoldan almıştım canım babyjem iki ay kadar oldu 95₺ almıştım sevi bebe yede baktım ama en onda karar kıldım ebebek te var oraya da bak istersen
Demir0101 AselSisiMom ebebekte bakdım da cnm fıytlar felaket senn dedgnmarkayadabakayım dgdugunda faşan kullanılıyor dımı bu evde baglayıp gezeblrm bebegı ısımı falan yapablrm yanı tek korkm beceremezsm dıe
AselSisiMom Demir0101 Evet sling daha çok yenidoğan ve ilk bir kaç ay için oldukça öneriliyor kullanımı ben faydasını gördüm evde çoğu zaman kullanıyorum