Alparslanim Hayirli geceler hanımlar 9 aylık bebeğimin lekeli kıyafetleri çıkmıyo kalıyor bana acil güzel leke çıkarıcı önerir mısınız
Denizada0 Alparslanim mor domestos alma leke çıkarıcı porçöz leke cikarici alma kosla alma eşimin tişörtündeki lekeyi bile çıkarmadı bunlar ki bebegi cikarsinlar
Sem07 Denizada0 özellikle muz denemedim. Leke olunca üstüne uyguluyorum, diğer çamaşırlarıyla normal zamanında yıkıyorum. Lekeli bir kere yıkanınca üstüne ne yapsanız olmuyor.
Bussrraa Alparslanim ebebeğinki hem uygun fiyatlı hemde güzel çıkartıyor lekeleri fakat ben minoris kullanmaya başladım içeriği temiz. O da mis gibi çıkartıyo fakat fiyatı biraz tuzlu 😒
Bussrraa OzgeOzkan lekenin üzerine sıkıyorum çitiliyorum makineye atıyorum ama zor bi lekeyse suyla çitiliyorum öyle atıyorum. Daha çıkmayan bi leke olmadı
Taze1mom Alparslanim limooon 😍 Ben demir ilacının lekelerini öyle çıkardım diğer lekerlerde çıkar kesinn, lekeye limon sıkın bekleyin 1 saat ve çitileyin sonrasında üstüne kaynar su dökün su soğuyunca da hoop makinaya tertemiz çıkıyor🎉🎉
Prenses_annesi22 Alparslanim cnm bn kızımın kıyafetındekı kaka ıdrar lekelerini vanish kosla ıle cıkaryorm tüm lekelere etkı edyo hemen surmen lazm lekeye ama
Prenses_annesi22 Alparslanim hayır cnm zten durulama vs oldugu ıcın bır skntı olmuyor bn hep yıkıyorum once lekenin ustune dokuyorm kapagıyla yedryorum sonra makınaya atıp yıkıyorum.
Gunes55 Alparslanim minoris icerigi temiz. Ben bi de genelde bekletmemeye calisiyorum ya da buldugum ilk firsatta iki fis yapip citiliyorum atiyorum kenara