Anne80 Kızlar 57 günlük kızım var elleri sürekli ağızında ve çok seli var biliyorum bu aylar daha erken ama bu nedendir sizce?
Smy16 Anne80 ellerini tanıdıgı için yapıyo bırak yapsın çekme ellerini, benim kız pek sever ellerini 4 aylık olcak hala agzında bide damaklarda kaşınıyoki hiç çıkarmıyo ama sizinki yeni yeni ellerini tanıdıgı için yapıyodur
EslemDilan Anne80 benimde öyle kızım 2 buçuk aylık doktoru diş çıkarma hazırlığın da olabilir dedi 4 ayda diş çıkaran varmış
Prenses_annesi22 Anne80 ellerini tanıyor sesli hareketli ve renkli seyleri tanıyor gozlemlıyor buyuyor kısacası bebekten bebeğe degsyor diş cıkaran duymadık gormedım bu ayda
Anne80 Smy16 EslemDilan Prenses_annesi22 Esme çok sağ olun kızlar büyüme atağına gelmişiz baktım netten okudum aç sanıyo zaten gören diş çıkartmayı da geçtim 😂 tekrar teşekkür ederim ❤️
Kkubu80 Anne80 benim oğlumda öykeydi o ayda başladı ha çıkardı ha çıkaracak diye diye 6. Ayda patladı diş :)
Anne80 Kkubu80 ne kadar geç çıkarda o kadar iyi derler biz karı kpca olarak 5 sylıkken filan çıkartmısız o yuzdrn agzı da sellenince acaba 4. Ayda filan mı çıkartacak dedim 🙈