Anneciiiiik Sabahtan beri memeyi az az yiyordu akşam da ağlama krizine girdi kesinlikle mememi almadı ne yapmam lazım bebeğim 3 aylık
TaneminAnnesi Anneciiiiik bebeklerin ay geçişlerinde ataklık dönemleri olabiliyormuş bizde bazen arada yaşıyoruz hiçbir şekilde pes etmeyin sakinleşmesini bekleyin zaten bebeğiniz sizi yönlendiriyor keyifli anlar yakalamaya çalışın ben bazen ayakta pışpışlayarak tutturmaya çalıştım hiçbir şekilde de olmuyorsq uyutmaya çalışın mayışır halde tutacaktır acıktığından ya da uykudan uyandığı anı kaçırmayın o an kesinlikle tutuyorlar .. bunun geçici olduğunu unutmayın sabırlı olun inanın geçecektir geçiyorda merak etmeyin
DilanG Anneciiiiik Merhaba geçen gün benim de başıma geldi Philips Avent biberondan dolayı eğer emzik kullanıyorsa göğsünüzün yanındayken emziği çıkartıp hemen memeyi ağzına koyabilirsiniz ben de ise yaradi
Eymenncik Uykudan uyanir uyanmaz teklif et benimkide meme reddi yapiyo ben sadece o sekilde emzirebiliyorum.
Anneciiiiik TaneminAnnesi Artık uykusu çok gelmişti bi şekilde aldı inşallah kısa süreli bir şeydir çok teşekkür ederim böyle deneyimleri duymak insanı rahatlatıyor
Eymenncik Anneciiiiik malesef bizimkide bi anda oldu ve 1 ay ugrastim 1 hafta duzeldi 4. Ay atagindan geri basladi simdi sadece uyanir uyanmaz kabul ediyo onun harocinde supurge sesini deneyebilirsiniz
DilanG Anneciiiiik ben 3 gün kullandım ondan olabileceğini düşünüyorum birdaha kullanmadım mamayı kaşıkla vermeye başladım tekrar
Eymenncik Anneciiiiik gece uyumadan 1 kez mama veriyorum ben o saate kadar 2 saatte 1 emiyo ve en son goguslerim cok yumusuyo doyup rahat uyusun diye veriyorum
Anneciiiiik Eymenncik evet ben de mamayı günde bir ya da iki kez veriyorum ekstra bir durum olmadıkça
cottoncandy Uyumak üzere mayıştığında ve uykudan yeni uyandığında emzirmeyi deneyin, bizimki de genelde o zaman emiyor. Öteki türlü reddediyor.
Eymenncik Anneciiiiik bi arada mamayi reddetmisti ☺️ bebisler degisik varliklar biz onlara ayak uydircaz işte boyle boyle, en kisa surede duzelirler insallah 🙏