Ozlmylmz ayakta sallama yapmıyorum canim gece kalkar 10 dk emer geri kucağımda uyur kendi gazını kendi çıkarır kucağımda bekletirim az . Gece uykusunu doğduğunda olusturdum aşı zamanlar i 1 2 gün bozuluyor ama geri eski düzene dönüyoruz gündüz uykusu nu 2 ye düşürdü bazen 3 yapıyor ama 3.de 1 saat falan uyuyor şekerleme gibi yapıyor. Ayda 3 4 kere mama veriyorum neden veriyorum bende bilmiyorum ama 😂 hem goguslerim in uçları dinlensin diye biraz da . Saat 10.45 de ağlamaya baslar uyut beni diye emziririm emziği veririm uyur başta emzik tutmadı benk emzik niyetine kullanmaya başlayınca elimle tuta tuta emziği tutturdum . Ben genelde youtube den bebek uyutan süpürge sesi varya onu açıyorum sesi kesiliyor 10 dk sonra bi bakmışım uyumuş bazen iş yaparken falan karnını doyurup altını degistiriyorum gazini çıkarıyorum yatağına koyuyorum yanına bebek uyutan süpürge sesini açıyorum 10 15 dk sonra gidiyorum kendisi uyumuş oluyor zaten rutine binince zorlanmıyorum bu aralar gece sıçraması çok oluyor onu da araştırdım 5 aya kadar yanınız da yatırarak ara ara destek verin diyor gece bazen koynumda yatırıp beşiğine alıyorum