Elifnur12 Hanımlar bebişleribizin gün içerisindeki yeme içmelerini nasıl ayarlıyorsunuz kaç saatte bir besliyorsunuz ve kaçar cc mama veriyorsunuz gün içerisinde
Perissmom Elifnur12 kahvaltı, uykudan önce 60-90 cc mama, öğlen yemeği, ikinci uykudan önce 120 cc mama, yoğurt, akşam yemeği, uykudan önce 90 cc mama. Gece de 3 kere uyanıp mama+anne sütü içiyor.!
BabyGroot Elifnur12 9 ay 5 günlük benim kızım sabah 7-7buçuk emzirme 9-10 gibi kahvaltı 10buçuk-12 ilk uyku arkasından ben işte olduğumdan süt sağıyorum 220-240 cc süt sonra yerse 2gibi bi meyve yiyor 3-3 buçukta tekrar emzirme 2. Uyku 1 buçuk saat kadar 6buçuk 7 gibi de akşam yemeği yiyor bizimle sonra banyo ve 9 - 9 buçuk gibi uykuya geçiyor sonra 1 gibi uyanır 5 gibi uyanır. Bazen gece 2de 3 de uyanır bi daha uyumaz uykular henüz düzensiz
Medine_1992 9 ay 8 günlük oğlum anne sütünü sürekli emiyor 2 saatte bir diyebilir ek olarak sabah kahvaltı 11 gibi 3 gibi çorba ve 6 gibi son öğün ya yoğurt ya meyve veriyorum bunların hepsini azaar azar veriyorum çünkü çok kilo alıyor emmeyi azaltmadıgı için