Deletedmom8 ben 66 hamile kaldım 94 le doğurdum Doğumdan 1 gün sonra tartıldım ve 83 kilo çıktım tabi ben bilmiyordum 94 le doğurduğumu 80 lerde doğurdum diye düşünüyordum sonra 10 gün sonra 76 kiloya düştüm kızım 2 3 aylık olmuştu ve ben tam olarak 86 kiloydum o kadar yedim içtim ki 3 ayda 10 kilo aldım kızımla kendimi bir video çekmiştim ablalarım görünce şok oldular çok kötü kilo almışsın dediler 😒moralim düştü ilk başta ama sonra hadi kızım ablanda olsa motive olda zayıfladığını görsünler dedim güçlü 💪 durdum tabi ablalarım veremezsin bak bizde öylece kaldı demeye başladılar doğum kilosu zor gider dediler görürsünüz başarıcam dedim başladım diyetisyene tanıştık görüştük kaynaştık hocamla 10 10 gün kontrol günüm oluyırdu ve ben ilk başta 3 kilo verdim son 2 kilo verdim 20 günde 5 kilo gitmişti 75 kadar indim sonra tekrar yemelere başladım baktım tekrar 79 olmuşum hemen tekrar başladım diyetisyene bu sefer 69,5 kadar düştüm taşınma işi derken diyetisyenle ayrılmak zorunda kaldık online ilerliyemediğim için istemedim burda da yedim çünkü artık kilo veremiyordum Durmuştu tekrar 74.4 olmuştum diyete başladım kendi kafama 5 gün oldu sabah aç karnına tartıldım 71.700 çıktım ilk hedefim 65 sonra Allah izin verirse 58