Olivki Merhabalar Çok az kullanmış olduğum ve çok iyi durumda olan Kraft leon travel sistem bebek arabasını ÇOK UYGUN fiyata satıyorum. İstanbul, Kocaeli bölgelerinde ihtiyacı olan annelere duyurumdur🥰
Eminerd Olivki arabamızı almamış olsaydık kaçırmazdım çok güzel görünüyor merak ettim ne kadara vereceksiniz ☺️
Annee27 Olivki ayyy ya bn bunu aradim zamaninda bulamadim kirmizi vardi hep keske daha once satsaydin hem bu nette bile yoktu sen nasil buldn aldin. ben kesin alirdim da ama coktannn kraft ace aldim. Kraftin arabalari mukemmel kolay satislar🙏😊
Kereminannesiii Olivki muhteşem bir araba alana hayırlı olsun ilk günden beri oğluma kullanıyorum travel olmasına rağmen çok çok rahat bir araba ☺️ Şuan fiyatı çok çok yüksek
Olivki whitepearlsmother ilk gonderımde fotograf var biraz bekleyın açılır tahmın edıyorum acılmazsa haber verın
Asilismom whitepearlsmother bilmiyorum atmayı ya size instagram üzerinden veya sahibinden comdan ilan no versem bakabilir misiniz
Asilismom SedefLina özelden yazmak nedir 😅 buradan resim bile atamıyorum bilmiyorum ya 😅 Instagram uzerinden veya 843590425 su ilan Nisan bakabilirsiniz sahibinden comda