filtrelikahve Fuathulya ben oturtuyordum ama kucağımda 2veya3 dk falan benim oğlum sürekli oturmak istiyor kalkmaya çalışıyor yattığı yerden o yüzden cnm 😊
Cereny Fuathulya benim kızımda 4 aylık ben destekli oturtuyorum doktor oturtabilirsin dedi ama bazı doktorlar 6 aydan önce oturmasını önermiyorlarmış 😏
Ecrinbzkrt Fuathulya valla 4aylıkken kucakta oturtmaya basladım öle bır ıkı dakıkada degıl suan 6aylık artık koltukta kenarlarına bırsey koyarak oturtuyorum bence bırsey olmaz cnm
Gamze-S Fuathulya benim oğlumda 4 aylık ama dönmüyor normal mi acaba ayaklarını kaldırıp duruyor. Dönmek için mi yapıyor acaba
BalarisiYusra Fuathulya 4. Ayında yavaş yavaş oturmaya alıştırabilirsiniz eğimli olucak şekilde ama tam dik değil 😇
Geceuykusu Fuathulya biz 4 aylıkken kucakta az az oturtabilirsin demişti ama benim kızım oturmayı cok istiyor kucakta gezerken bile oturarak gezmek istiyor bende ara ara 1 dk fln oturtuyorum en fazla. Ama bazıokuduğuma göre birazda bebeğe bağlıymış bu. Bazı bebekler erken otururmuş. Ama her doktor bu fikri desteklemiyor.
Medine_1992 Valla canım şuan 9 aylık bebeğim ve 4 aylıkken oturmaya başladı ben çekinmedim sürekli birsey olur mu diye bazı insanlara kalsa çok erkendi ama ben çok yormayacak sekilde herseyi yaptırdım bence oturur yani
Mltmdfn Fuathulya yavaş yavaş oturtmaya baslayabilirsin ama uzun süreli değil 5 dk 5 dk demişti doktor bize