Nidapolatdemir Bebeğim 2 haftalık ileriki aylarda uyku eğitimini düzenlemek istiyorum sallamak istemiyorum düzen kaç ayda olusmalı tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz
merwwe Nidapolatdemir daha çok miniksiniz 3 aya kadar yapılan müdaheleler çok fazla etkilemezmiş dilediğiniz gibi alın sarın sarmalayın kucaklayın :) daha sonra uyku rutinlerine başlayın derim bütün hzmanlar aynı şeyi söylüyor
behrem 4. aydan itibaren eğitim verebiliyorsunuz ama 40'tan sonra belirli rutinler oluşturabilirsiniz, bir de tavsiyem kitaplar alıp şimdiden okumaya başlayın kafanızda çok şey oturuyor
Masalgulden Benim kizim 2 aylik neredeyse gun icinde iyice uykusunun gelmesini bekliyorum sonra ya gogsumde hafif pispislayarak ya da ayagimda sallayarak uyutuyorum.Ama su an duzen olusturmak biraz zor cnku 1 gunu 1 gununu tutmuyor.Napalim biraz daha buyusun diye beklicez ;)
merwwe Masalgulden o sallamaya alıştımı kurtulmak çok zor oluyor ben 4 aydan beri düzen oluşturdm ama tamamen desteksiz uyuuyoruz henüz uyku penceresi die bişey var bende bi bakın ona büyüdükçe uyku iyice bastırırsa aonra uyuması çok zor oluyor