Ipk_10 Kızlar iyi akşamlar bebeğim 6 günlük göğsümün birini tutuyor diğerini tutmuyor sizce ne yapmalıyım benimle ayni sıkıntıyı yaşayan var mı
asel16_hurmuz Ipk_10 ahh canım aynı durumu bende yaşıyorum 13 günlük bebeğim var hiç emmiyor beni sütümde geliyor ama almıyor ne yaptıysam ne ettiysem almıyor 😩
Anneolmakzor Ipk_10 bol bol ten tene teması artirin. Sakin etrafinizda kimse olmadan emzirin. Beyaz gürültü açabilirsiniz. Emzirme pozisyonunu değiştirin. Memeyi iyice incelterek verin.
Btl_abr Ipk_10 Benim de öyleydi solu emmiyodu ucu yok diye ama ben sakın olduğunda veriyodum emdikce ucuda oldu şimdi hiç bir sorun yok emiyo pes etmemek lazım sabır istiyo
Rojgl asel16_hurmuz ılık bir duşa beraber girip kucağında emzirmeyi dene istersen canım bir kaç arkdasimda ise yaramisti emzirirken dinleye bilecegi muzikte acmislardi. Anne karnindayken dinletiginiz bir muzik varsa da olabilir 🤔🥰
Rojgl Emzirme pozisyonunu degistirmeyi denediniz mi canım bizimde aynı sorun vardi 1 yaşında ve helan tek göğüsten emiyor🙈👼inş sizinki alır
Rojgl bburcuu bburcuu diğer memeden sagdigimiz halde istemiyordu tuaf bir denklem 😊 yıpratmamak lazim su sürecte kendimizi