OmerEmre_13 Oğlum 18 aylık oldu elınden tutunca yürüyor ama tek yürümüyor cesaret edemıyor başlıyor dızlerının üstünde yürümeye gıttıkce ağırlaştı artık benzer yaşayanlar oldu mu
Dsedaa OmerEmre_13 benim kızım da 16 ay olmak üzere ve hala yürümüyor ayakta duruyor ama oda cesaret edemiyor 🙄
Mdhaaa OmerEmre_13 canım seni korkutmak istemem ama 18. Ay sınır ay diye biliyorum. Belki bebeğiniz tembel bir bebektir. Doktora götürme şansımız varsa bir gösterin
Sarekuzu_19 OmerEmre_13 Bence doktora gozukun bu ay sınır diye biliyorum belkide cesaret edemiyordur daha önce düştüyse falan kızımla aynı aydalar
Pinar272727 Benim oğlumda yürümüyor 15 aylık 😪 çok stres yapıyorum ya ne zaman yürüyecek diye ister istemez
OmerEmre_13 Bazen cesaretleniyor bırkac adım atıyor sonra hemen kucağımıza atıyor kendını sinirli bir bebek hemen bağırıyor bıze
Balbademim3 OmerEmre_13 maşallah ona 🧿👣 bizimki de yürümeye başladı birkaç kez düşünce cesareti kırıldı illa tek elimize tutunsun istiyo bırakınca kendi yürüyo ama ağlıyor hemen. zorlamıyorum illa ki yürüyecek napalım