melikeeomeer Güzel anneler öncelikle iyi akşamlar anne sütünü hangi yiyeceklerle veya hangi içeceklerle artıra bilirim önerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var 💕🦋
Woody melikeeomeer bir iki gün öncr dut kurusu ile ilgili bir konu vardı.denedim. Bestlak falan hiçbir şey yanında 1 su bardagı su 1,5 yemek kaşığı dut kurusu 7 8 dk kaynatıp için
AybarsMoms melikeeomeer kompostu, kahvaltılık helva, pırasa yemeği, 3 4 litre kadar su, lactamil emziren anneler için karışık bitki çayı, ebebekteki teneke kutudaki hazır malt içeçek ben bunların faydasını gördüm canım
Deletedmom98 melikeeomeer ben dört aylık kız bebek annesiyim bebegim sekiz kilo (maşAllah) cevap verebilecegimi düşünüyorum; fındık badem ceviz sütü yaglandırıyor. ben helvada yiyorum aksamları yatmadan rezene kimyon karışımı cay yapıyorum 3-4.5 litre günde su iciyorum bazen bulamadığım da oluyor saydıklarımı teke indirecek olursam SU SU SU derim
Arasannesi melikeeomeer süt artırmada en etkili istisnasız uyku ve bol su içmek.küçük bebeklerımız oldugu için uyku konusunda bır sey dıyemecegım ama vakıt buldukca dınlenmeye bakın.sureklı su için her emzırme öncesi ve sonrası mutlaka içilmeli.onum dışında kuru dut kaynatarak suyunu için ya da direk tüketerebilirsiniz yemiş şeklinde.kuru incir muhteşem süt artırıyor ben cok faydasını gördüm hıcbır işlem yapmadam direk yesem bıle sütümde artış oldu kaynatabılır ya da zeytınyagında bekletıp de yıyedebılırsınız.kuru meyve hoşafları vs de artıs saglar
Nilsu20 Bulgar bozası. Tek geçerim. Ciddi faydası var. Bende çok süt yapmıştı. Ha bir de su uyku beslenme 🤗
Deletedmom5284 bol su ve bol bol sağım yapmak. başka hiçbir şey yapmana gerek yok. yeşillik yemekte süt kanallarını genişletir ve üstün daha hızlı akmasını sağlar.
2Minnosannesi melikeeomeer Bol bol su iç sık sık emzir. Tahin pekmez tahin helvası ve bulgur tüket. Ve dondurma 😍. Bunları sık sık tüketiyorum 20 ve 5 aylık iki bebek emziriyorum Maşallah sütüm ikisine de fazlasıyla yetiyor.